Day 8 of the weight loss challenge. Tuesday show =)

So it is time to enter the scale and see how much I have improved. Today we will also sit down together and talk about the last week and also the following week. And I really need to step it up!

 

Comments

  1. Thomas

    Hejsan, är en gammal gubbe från Norrland som hittade bloggen via en gemensam bekant på FB. Då jag själv gjort resan med att droppa min vikt från ca 110+ till idag runt ca 78 kg så ville jag skriva någon rad. Jag lär kika in här för att checka av hur det går för dig, men stressa inte med viktnedgången utan hitta en livsstil som funkar för dig i längden. En förändring i mitt liv är att Muay Thai har blivit en del av min livsstil efter 40 istället för gym och bulk 🙂 Kämpa på!

    1. Post
      Author

Leave a Reply

Your email address will not be published.